Inschrijvingen

Door de pandemie moesten we sleutelen aan onze gewoonte om jullie persoonlijk te ontvangen op onze school.

Wat hebben we dan wel in petto voor jullie?

We maken voor jullie sfeerbeelden (foto’s en filmpjes) vanuit de verschillende klassen.  Bij de ontwikkeling worden ook ouders en kinderen betrokken, want wie kan jullie beter enthousiasmeren over onze school dan zij?

  • Volg onze Facebook-pagina (Basisschool De Spreeuwen) of onze website ( despreeuwen.be ).  Via deze kanalen delen we de gemaakte filmpjes en foto’s.
  • Sinds dit schooljaar hebben we ook een YouTube-kanaal (directie BSGO De Spreeuwen) om ouders te informeren over nieuwtjes.
  • Als smaakmaker delen alvast een recent filmpje uit de 3de https://youtu.be/OMpPftQLYCA   (regie en beelden volledig in de handen van een onze kleuters uit 3KK)

We organiseren 3 digitale infomomenten waarop wij jullie graag informeren over onze schoolwerking met een bijkomend woordje uitleg over de schoolwerking.

  • Vrijdag 12 februari 2021 13u30
  • Maandag 22 februari 2021 10u30
  • Donderdag 25 februari 2021 20u00

Laten jullie even weten wanneer jullie aansluiten? (via: directie@despreeuwen.be)

De digitale aanmeldingsperiode loopt van 1 tot 26 maart 2021.  Er is geen tijdsregistratie! Er is dus voldoende tijd om je schoolvoorkeur te registreren, maar doe dit ten laatste op 26 maart 2021.

Van zodra het allemaal weer mag, nodigen we jullie graag uit om vooralsnog een sfeerbezoekje te brengen aan onze school!

Meer info via directie@despreeuwen.be of 015 27 29 86 .

Tot snel!